Eksempelbilde

Enten du ønsker å utføre noen oppgaver selv, eller sette bort hele jobben til regnskapskontoret, er vi klar for å skreddersy en løsning som passer til akkurat deg. Det er viktig for oss at har de verktøyene du trenger for å få effektivisert dine arbeidsoppgaver. Vi samarbeider med flere leverandører for å gi kundene gode løsninger.

Tilgang til bilag i Paperless

Når bilag skannes, trenger du ikke oppbevare bilagene i papirform. Gjennom en lisens til Paperless vil du ha tilgang til alle de elektroniske bilagene.

Elektronisk fakturabehandling

Flere og flere firma sender nå sine utgående fakturaer elektronisk. Vi kan motta elektroniske fakturaer, slik at prosessen med fakturabehandling blir vesentlig kortere.

Når vi mottar bilag i posten har vi følgende prosess:

inngaende-faktura

 

Dersom bilagene kommer elektronisk som en fil, kan systemet selv gjøre bilaget klart for godkjenning, mens regnskapskontoret oppdaterer godkjente bilag.

inngaende-faktura2

Webbasert fakturaprogram

Med Webfaktura kan du lage dine fakturaer raskt å enkelt så lenge du har tilgang til internett. Vi vil ha tilgang til dine fakturaer så fort du har laget dem og kan synkronisere dataene inn i regnskapet.

Elektronisk reiseregning

Visma Expense er et raskt og enkelt elektronisk reiseregningsprogram som er integrert med vårt lønnssystem. Vi opplever at der kommer inn flere reiseregninger fra kundene, da du har mulighet til å fylle ut reiseregningen mens du er på reise.

  • Tilgang til bilag i Paperless
  • Elektronisk bilagsbehandling
  • Web basert fakturaprogram
  • Elektronisk reiseregningsprogram